Donaris 930 x 122

corbi

ARGEȘENI ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Argeșeni în Republica Moldova. De Sfânta Maria Mare, în satul Baimaclia (raionul Căușeni) din Republica Moldova a avut loc a patra ediție a Festivalului Plăcintelor și Sarmalelor.

Citiți și: Argeș. Un om de 70 de ani s-a luptat cu ursul pentru a-și apăra gospodăria!

Oaspeți de seamă, pentru al doilea an, au fost o delegație a Primăriei comunei argeșene Corbi și ansamblul ”Ciobănașul” al Căminului Cultural din aceeași localitate, însoțiți de primarul Virgil Baciu.

Cei prezenți la eveniment s-au bucurat de muzică bună și bucate alese și au admirat portul popular al gospodinelor și invitaților.

Citiți și: PMP ȘI-A ANUNȚAT CANDIDATUL PENTRU ȘEFIA CJ ARGEȘ

”Comuna Corbi este înfrățită cu trei localități din Republica Moldova, printre care și satul Baimaclia. Ceea ce s-a întâmplat la Festivalul Sarmalelor și Plăcintelor numesc unire, înfrățire. La nivel local am făcut un prim pas, iar peste câțiva ani poate vom sărbători ziua unirii României cu Republica Moldova!”, declară primarul Virgil Baciu.

La evenimentul desfășurat în Republica Moldova, edilul comunei argeșene Corbi a primit distincția de cetățean de onoare al satului Baimaclia.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90