SMART KIDS 930X122

budeasa

AȘA CEVA NU S-A MAI VĂZUT ÎN BUDEASA!

Așa ceva nu s-a mai văzut în Budeasa! Primarul comunei Budeasa, Nicolae Mihail Rachieru (foto), a anunțat astăzi, în săptămânala conferinţă de presă a PSD Argeş, că Ministerul Dezvoltării Regionale a acceptat să finanțeze proiectul de reabilitare a școlii din satul Budeasa Mare. Contractul a fost deja semnat la minister.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

Nicolae Mihail Rachieru a precizat că Primăria are în vedere concretizarea și a altor proiecte importante.

Printre ele se numără și construirea în Budeasa a unui cămin cultural, o premieră pentru comună.

Citiți și: Nesimțire mare! Filmat când aruncă gunoiul pe marginea drumului, lângă Pitești

„Aştept o realocare de fonduri pentru reabilitarea unor drumuri şi pentru un dispensar. De asemenea, la Agenţia de Investiţii Rurale am depus un proiect de 1,5 milioane de euro pentru extinderea canalizării, iar pe Grupul de Acţiune Locală, un proiect pentru amenajarea de locuri de joacă pentru copii.

În plus, am finalizat documentaţia pentru construirea unui cămin cultural. Nu avem aşa ceva în comună.”, a declarat primarul localității Budeasa.

În funcție de obținerea finanțării și odată cu desemnarea constructorului, vor fi stabilite termenele de execuție a Căminului Cultural, investiție mult așteptată în Budeasa.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3