Donaris 930 x 122

eforie sud

AȘA DA! PRIMĂRIA MIOVENI TRIMITE COPIII LA MARE

Primăria Mioveni trimite copiii la mare. Un alt grup de elevi din Mioveni a fost trimis astăzi cu autocarul în tabăra din Eforie Sud. Cei 44 de tineri sunt însoțiți de profesori și reprezentanți ai Primăriei, care îi vor supraveghea non-stop și care le vor asigura asistență medicală.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Pentru cei 44 de elevi vacanța în tabără a început în această după amiază și se va încheia pe 24 iulie, perioadă în care vor fi antrenați în diverse activități distractive și educaționale, la malul mării și în împrejurimi.

Amintim că 100 de elevi din orașul Mioveni sunt trimiși în tabără la mare de către autorităţile locale. Tabăra are loc în perioada 10 – 24 iulie 2017.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Copiii au plecat în două serii și au petrecut sau vor petrece câte 7 zile în stațiunea Eforie Sud.

Cheltuielile pentru transport, cazare şi masă sunt suportate de Consiliul Local şi Primăria Mioveni. Amănunte, inclusiv despre criteriile de selecție a copiilor trimiși în tabără, AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90