EcoMoto 930×122

calorifere

ATENȚIE, TERMOFICAREA UMPLE INSTALAȚIILE DE ÎNCĂLZIRE!

Atenție, Termoficarea umple instalațiile de încălzire! Luni, 16 septembrie 2019, în Pitești va începe încărcarea cu apă a instalațiilor de alimentare cu energie termică pentru încălzire, în vederea pregătirii rețelei de termoficare pentru sezonul rece 2019-2020, anunță societatea Termo Calor Confort.

Citiți și: Argeș. Primarul a făcut anunțul despre ajutoarele pentru încălzire

Furnizarea agentului termic pentru încălzire se va realiza după înregistrarea timp de trei zile consecutiv între orele 20 și 6 a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior mai mici de 10º C, conform sursei citate.

Consumatorii sunt rugați să își ia toate măsurile pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare din imobile, pentru a preîntâmpina eventualele incidente.

Citiți și: Anunț important privind ajutorul de încălzire!

De asemenea, asociațiile de proprietari au obligația să se asigure că instalațiile după branșament sunt în stare de funcțiune, respectiv toate lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate până pe data de 16 septembrie 2019.

„Facem precizarea că (…) debranșarea/deconectarea instalațiilor interioare de încălzire și pentru apă caldă de consum ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire”, transmite Termo Calor Confort, societatea de termoficare a municipalității piteștene.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3