Donaris 930 x 122

autobuze

AUTOBUZE ELECTRICE ÎN PITEȘTI! (GALERIE FOTO)

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a realizat o strategie de dezvoltare a ţării, care îi va fi prezentată în această săptămână premierului Dacian Cioloş.

Citiți și: Azi, decizie crucială despre pensii

Revista Capital a intrat în posesia documentului, document care, în ceea ce priveşte transportul, vorbeşte despre extinderea pistelor pentru bicicliști inclusiv în zonele periurbane şi amenajarea de sisteme de bike sharing în toate reşedintele de judeţ, deci şi în Piteşti.

De asemenea, în strategie guvernanții propun extinderea transportului în comun ecologic (cu tramvaie, troilebuze și autobuze electrice) în oraşe precum Pitești, Baia Mare, Satu Mare, Botoşani, Suceava sau Craiova. Amintim că Primăria Pitești și-a anunțat intenția de a cumpăra câteva zeci de autobuze electrice. Un astfel de autobuz a fost testat în Pitești în primăvara anului trecut. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/autobuze-electrice-in-pitesti-primaria-anunta-primul-pas/(foto).

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Potrivit sursei citate, se iau în calcul și introducerea de sisteme de e-ticketing şi de monitorizare GPS în marile centre urbane şi în zonele metropolitane ale acestora și crearea unui sistem de management al traficului în toate oraşele de reşedinţă, adică și Pitești.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90