AUTOBUZE ELECTRICE ÎN PITEȘTI! (GALERIE FOTO) | ePitesti
Upit 930 x 122

autobuze

AUTOBUZE ELECTRICE ÎN PITEȘTI! (GALERIE FOTO)

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a realizat o strategie de dezvoltare a ţării, care îi va fi prezentată în această săptămână premierului Dacian Cioloş.

Citiți și: ULTIMA ORĂ! MĂSURĂ ANTICANICULĂ ÎN PITEȘTI

Revista Capital a intrat în posesia documentului, document care, în ceea ce priveşte transportul, vorbeşte despre extinderea pistelor pentru bicicliști inclusiv în zonele periurbane şi amenajarea de sisteme de bike sharing în toate reşedintele de judeţ, deci şi în Piteşti.

De asemenea, în strategie guvernanții propun extinderea transportului în comun ecologic (cu tramvaie, troilebuze și autobuze electrice) în oraşe precum Pitești, Baia Mare, Satu Mare, Botoşani, Suceava sau Craiova. Amintim că Primăria Pitești și-a anunțat intenția de a cumpăra câteva zeci de autobuze electrice. Un astfel de autobuz a fost testat în Pitești în primăvara anului trecut. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/autobuze-electrice-in-pitesti-primaria-anunta-primul-pas/(foto).

Citiți și: PITEŞTENII VOR PARCURI!

Potrivit sursei citate, se iau în calcul și introducerea de sisteme de e-ticketing şi de monitorizare GPS în marile centre urbane şi în zonele metropolitane ale acestora și crearea unui sistem de management al traficului în toate oraşele de reşedinţă, adică și Pitești.

New Profesional Consult-555×222
New Profesional Consult 570×90