930 x122 grota rece

autobuze

AUTOBUZELE PUBLITRANS, INTERZIS ÎN ŞTEFĂNEŞTI

Autobuzele Publitrans, interzis în Ştefăneşti. După cum v-am anunţat, de astăzi se reiau cursele de călători pe linia 2 cu oprire în Bascov pentru autobuzele Publitrans (amănunte, AICI), staţiile noi fiind amenajate în apropiere de sensul giratoriu.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Mai mulţi cetăţeni au făcut apel la Primăria Piteşti să continue demersurile la Ministerul Transporturilor pentru a asigura transport cu autobuzele Publitrans şi spre Ştefăneşti (pe linia Service care a fost anulată la 1 septembrie). Oamenii spun că dacă se poate acest lucru la Bascov, de ce să nu fie posibil şi pentru Ştefăneşti?

Autorităţile din Piteşti informează însă că linia Service nu va fi reactivată pentru Ştefăneşti. Motivul – sunt deja curse de transport regulat pe această rută şi nu este o situaţie de forţă majoră ca în Bascov, localitate care nu avea asigurat transport.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Pentru ca autobuzele Publitrans să poată opri în staţiile din Bascov, conducerea Primăriei Piteşti a obţinut o derogare de la prevederile legale în vigoare, derogare cu caracter temporar.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3