New Profesional Consult 930 x 122

cristian gentea

AVIZ FAVORABIL PENTRU VIITOAREA PASARELĂ DIN TUDOR VLADIMIRESCU

Aviz favorabil pentru viitoarea pasarelă din Tudor Vladimirescu. Comisia tehnică a municipalității a aprobat proiectul viitoarei pasarele auto și pietonală din cartierul Tudor Vladimirescu.

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

Anunțul a fost făcut de Cristian Gentea (foto), consilier municipal, în emisiunea „Ediție Specială” de la Antena 3 Pitești.

„Este o investiție spectaculoasă, de mare importanță pentru Pitești (n.r. – Argeș Mall), care va schimba complet zona respectivă, iar acea pasarelă este aur pentru noi. Să o facă dumnealor (n.r. – dezvoltatorul) și să ne-o doneze nouă. (…) Deja proiectul a trecut de comisie, ne îndreptăm către Consiliul Local. (…) Mă gândesc cât confort va crea această pasarelă!”, a afirmat Cristian Gentea.

Citiți și: Pitești/Video: Schimbare la Termo Calor! A fost făcut anunțul

Viitoarea pasarelă, o investiție de 6 milioane de euro, face parte din proiectul viitorului mall pe care dezvoltatorul Prime Kapital urmează să îl construiască în Tudor Vladimirescu.

Pe lângă centrul comercial Argeș Mall (investiție care se va ridica la 80 de milioane de euro), ”Prime Kapital dezvoltă din resurse exclusiv proprii o pasarelă auto-pietonală, o investiție de 6 milioane de euro pe care o va transfera gratuit municipalității după finalizarea construcției.

Este vorba despre o alternativă la trecerea căii ferate care separă în prezent pe cei 16.000 de locuitori din cartierul Tudor Vladimirescu de restul orașului.

Pasarela va fluidiza traficul din zonă și le va oferi pietonilor un mod sigur de a traversa calea ferată, prin comparație cu ce se întâmplă în prezent, când, în lipsa unei infrastructuri adecvate, aceștia își riscă zilnic viața traversând la nivel cu liniile de cale ferată”, transmite dezvoltatorul.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA