NOR CURIER 930X122

mioveni

AZI, ÎN MIOVENI: CONCURS ȘI SPECTACOL FOLCLORIC

Mioveni: Concurs și spectacol folcloric. Astăzi, în orașul Mioveni, în intervalul  08.00 – 10.00, are loc testarea gratuită a glicemiei şi tensiunii arteriale pentru persoanele vârstnice – Centrul Cultural, corp B (sediul vechi).

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Tot astăzi, de la ora  15.00, se desfășoară Concursul ”Recolta Toamnei”, unde vor fi premiate: cea mai bună dulceaţă, cea mai bună zacuscă și cele mai bune murături, iar de la ora 17.00, pe platoul Casei Sindicatelor Dacia va avea loc spectacolul folcloric susţinut de Ansamblul Doruleţul.

Aceste manifestări fac parte din evenimentul ”Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeşelului”,  ce se desfășoară începând de ieri și până mâine, 8 octombrie, și care include și Târgul Meşterilor Populari.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

La deschiderea oficială de ieri a evenimentului, alături de primarul Ion Georgescu au fost și oficialități județene, parlamentari, consilieri judeteni și locali, șefi de instituții, dar și primari ai comunelor vecine.

Ieri, odată cu deschiderea evenimentului, locuitorii Mioveniului au putut asista și la un spectacol susținut de Ansamblul Folcloric Muguraşii Mioveniului și soliștii Stefania Voicu, Valentin Poenariu, Claudia Ghena, Alexandra Păunoiu și Nicu Albu.

Printre multitudinea de produse, vizitatorii pot găsi pe platoul  din centrul civic legume proaspete, struguri de masă, murături, gemuri, must, produse agroalimentare din lapte și carne (brânzeturi, pastramă), produse apicole, preparate alimentare de sezon, dar și meșteri populari cu produse de artizanat.

 

 

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3