930 x122 grota rece

Arges

BĂIEŢII DEŞTEPŢI AI DESZĂPEZIRII ÎN ARGEŞ

Băieţii deştepţi ai deszăpezirii în Argeş. Conform unei informări a Prefecturii Argeş, până în acest moment au fost încheiate contracte de deszăpezire pentru iarna 2017-2018 în doar nouă localităţi din județ.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

În alte 19 este în curs procedura de atribuire a serviciului de deszăpezire, iar în 74 de localităţi deszăpezirea drumurilor locale se va face în regie proprie.

În ceea ce priveşte drumurile naţionale, sunt 11 baze de deszăpezire (10 districte) pentru 483,4 km de drumuri naționale. S-a încheiat contractul pentru deszăpezire pe drumurile naționale din județul Argeș cu Asocierea S.C. General Trust Argeș – S.C. Alpenside S.R.L..

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Pe de altă parte, prefectul va dispune:
– identificarea porțiunilor (tronsoanelor) de infrastructură rutieră județeană și națională, precum și de cale ferată vulnerabile la manifestarea fenomenelor meteo periculoase (căderi masive de zăpadă, viscol, îngheț), stabilirea din timp a variantelor alternative privind traficul rutier și feroviar în situația producerii unor blocaje determinate de viscole, înzăpeziri și asigurarea monitorizării permanente a evoluției situației din teritoriu;

– întocmirea situației persoanelor aflate în situație de risc din punct de vedere medical, cum ar fi pacienții care necesită dializă, gravidele în trimestrul final de sarcină etc.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3