930×122 CAPRA 5

camere video

BIG BROTHER ÎN PITEȘTI

Big Brother în Pitești. Municipalitatea a anunțat că mai multe camere de luat vederi vor fi montate la periferia orașului, în zona platformelor de gunoi.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Motivul îl reprezintă ”observarea diverselor activități din zonele acestora (depozitări necontrolate atât de deșeuri menajere, cât și voluminoase din construcții și demolări, incendierea deșeurilor, modul de ridicare și asigurarea curățeniei de către operator)”, susțin reprezentanții Primăriei Pitești.

Într-o primă etapă, sunt vizate platformele situate la periferie, acestea fiind în zone cu risc crescut de depozitare de către persoane din comunele alăturate, care nu au încheiat contracte cu operatorul de salubritate și nu plătesc pentru aceste servicii.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

”Pe baza constatărilor, cu sprijinul Poliției Locale a Municipiului Pitești, se vor lua măsurile legale care se impun.

Rugăm piteștenii să apeleze numerele de telefon ale Poliției Locale Pitești 0248 210 230/ 0248 222 248/ 0348 911 ori de câte ori sunt martori ai debarasării gunoaielor în locuri nepermise.”, transmite municipalitatea. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90