Donaris 930 x 122

maidanezi_cu_om

Biobaza la…Ratesti?

Municipalitatea din Pitesti a primit o oferta inedita pentru construirea unei noi Biobaze. Locul pentru care se face oferta nu este insa din Pitesti, ci dintr-o comuna aflata la o distanta destul de mare de municipiul resedinta de judet.

In conditiile in care terenul de la CET Sud II este dorit de GDF Suez in contul unei datorii a Termoficarii 2000 SA Pitesti, existand o notificare in acest sens, municipalitatea a suspendat, temporar, proiectul realizarii unui nou adapost pentru caini in zona respectiva.

Totusi, se cauta si alte solutii, respectiv terenuri, dar nu se renunta nici la terenul de la CET Sud II cu functionare pe carbune care apartine municipalitatii.

In aceasta situatie, iata ca pe adresa Primariei apar oferte care mai de care mai interesante, dar si mai ciudate. Una dintre ele este aceea ca municipalitatea sa construiasca un adapost pentru caini la Ratesti, pe un teren care apartine unei societati din zona.

Cum insa terenul cu pricina este intr-o arie populata, municipalitatea nu ar obtine avize pentru o asemenea investitie. Conducerea Primariei vrea sa continue proiectul de la CET Sud II pe functionare pe carbune pentru care are deja prevazute circa 4,3 milioane de lei, nedorind astfel sa cedeze in fata GDF Suez.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3