930×122 CAPRA 5

angajări

BRADU: ANGĂJĂRI. VEZI POSTURILE

Bradu: Angajări. Vezi posturile.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Primăria comunei Bradu angajează inspector principal, inspector superior – două posturi, referent asistent – două posturi.

Inspector principal

Citiți și: Rupt de beat, a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat cu mașina!

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile arhitectură sau inginerie; vechime în specialitatea studiilor minim 5 ani; cunoştinţe medii de operare pe calculator; abilităţi în utilizarea mijloacelor moderne de comunicare (internet, e-mail, fax). Mai multe amănunte, AICI.

Inspector superior

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile: administraţie publică, ştiinţe juridice sau economie; vechime în specialitatea studiilor minim 9 ani; cunoştinţe medii de operare pe calculator; abilităţi în utilizarea mijloacelor moderne de comunicare (internet, e-mail, fax). Informații suplimenatare puteți afla AICI.

De asemenea, mai multe detalii despre al doilea post de inspector superior scos la concurs puteți afla AICI.

Referent asistent – 2 posturi

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: nivelul studiilor: diplomă de bacalaureat; vechime în specialitatea studiilor, minimum 6 luni; aviz psihologic eliberat de un psiholog autorizat în domeniul apărării naţionale, ordinii şi siguranţei publice; să posede permis de conducere auto categoria B.

Mai multe informații, AICI.

Totodată, detalii suplimentare pot fi obținute la Primăria Comunei Bradu, telefon 0248.279.412, int. 211. (Foto: decriptiv)

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3