930 x122 grota rece

bradu

BRADU: SEDIU PENTRU JANDARMERIA ARGEȘ

Bradu: Sediu pentru Jandarmeria Argeș. Recent a avut loc o ședință ordinară a Consiliului Local Bradu. Printre altele, pe ordinea de zi s-a aflat și un proiect de hotărâre inițiat de primarul comunei, Dan Stroe.

Citiți și: Talent și pasiune la primul turneu de minivolei de la Bradu!

Proiectul era pentru ”darea în folosinţă gratuită a imobilelor şi terenurilor aparţinând fostei unităţi de jandarmi”.

Mai exact, în urma aprobării proiectului, fosta unitate de jandarmi din Bradu va fi folosită, timp de aproximativ doi ani, de Inspectoratul Județean de Jandarmi. Motivul este acela că unitatea din Pitești a Jandarmeriei va intra într-un proces de modernizare.

Citiți și: Alături din oamenii din Bradu

”Potrivit proiectului, care a fost aprobat cu majoritate de voturi, Jandarmeria va amenaja şi va întreține unitatea din Bradu. Ulterior, noi, cei din localitate, vom beneficia de spațiul respectiv.”, declară pentru publicația ePitești Dan Stroe, primarul comunei Bradu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90