EcoMoto 930×122

bradu

BRADU: STRADĂ INUNDATĂ, OAMENI REVOLTAȚI

Bradu: Stradă inundată, oameni revoltați. Ruperea de nori de sâmbătă, 27 mai 2017, a dus la inundarea unei străzi din comuna Bradu (click pe fotografii pentru mărire!):

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Deși aflată în zona rezidențială, strada Livezilor din satul Geamăna a fost uitată de autorități. Nu este pentru prima dată când strada și curțile caselor sunt acoperite de apă.

„După fiecare ploaie torențială, ne confruntăm cu aceeași problemă și nimeni nu face nimic!”, reclamă, revoltată, o doamnă a cărei gospodărie a fost afectată de inundație.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

Lipsa de reacție a autorităților, vecină cu nesimțirea, a determinat-o să publice pe o rețea de socializare fotografii cu potopul. Vi le prezentăm, la rândul nostru. Poate doar așa cineva cu putere de decizie se va sesiza și va trece urgent la rezolvarea problemei.

„Credeți că este normal să stăm o zi întreagă cu apa gata să intre în casă și nimeni să nu facă nimic?! În timp ce unii se distrau la petrecerea de Ziua comunei, noi am stat izolați!”, spune, indignată, femeia.

Domnule primar Dănuț Stroe, se aude? Sunteți primar zi de zi sau doar de Ziua localității? Sunteți primar și când comunitatea are nevoie sau doar la paranghelii? (Sursă foto: Facebook)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3