NOR CURIER 930X122

budeasa

BUDEASA: O NOUĂ INVESTIȚIE ÎN SISTEMUL DE ÎNVĂȚĂMÂNT

Budeasa: O nouă investiție în sistemul de învățământ. Noul an școlar a debutat astăzi și pentru elevii din comuna argeșeană Budeasa. Odată cu începerea noului an școlar, primarul Nicolae Mihail Rachieru a făcut precizări și despre reabilitarea Școlii Gimnaziale nr. 1 Budeasa Mare.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

„Astăzi am trăit alături de elevi, cadre didactice și părinți emoția începutului de an școlar. Așa cum v-am obișnuit la începutul fiecărui an școlar cu investiții în educație, și anul acesta am inaugurat reabilitarea Școlii Gimnaziale nr.1 Budeasa Mare.

Această investiție face parte dintr-un program mai amplu, care vizează dezvoltarea și îmbunătățirea sistemului de învățământ în Budeasa: în anul 2017 înființarea Grădiniței cu program prelungit Budeasa Mare, în anul 2018 reabilitarea Grădiniței cu program normal Budeasa Mică, în anul 2019 reabilitarea Școlii Gimnaziale nr.1 Budeasa Mare, urmând ca în 2020 să finalizăm construirea Grădiniței cu două grupe Calotești.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

La final, dragi elevi și dascăli, vă urez tuturor, cu bucurie, un început de an școlar plin de performanțe și experiențe educative frumoase! Succes, dragi elevi! Succes, stimate cadre didactice!”, este mesajul primarului comunei Budeasa, Nicolae Mihail Rachieru, la debutul noului an școlar.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3