930 x122 grota rece

buget

BUGETUL MIOVENIULUI, APROBAT

Bugetul Mioveniului, aprobat. Consiliul Local Mioveni a aprobat prin vot în această seară bugetul oraşului pentru anul 2017. Şedinţa a durat aproximativ trei ore. Proiectul de buget a fost prezentat de primarul Ion Georgescu şi viceprimarul Aurel Costache.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

La şedinţa de astăzi au fost prezenţi angajaţi ai instituţiei, directori ai societăţilor din subordinea Consiliului Local, reprezentanti ai mass-media, parlamentarii Simona Bucura Oprescu şi Nicolae Velcea şi noul prefect al judeţului Argeş, Emilian Dragnea.

Anul acesta oraşul Mioveni are un buget la valoarea realizărilor din 2016, adică de 148.586,30 de mii de lei, echivalentul a 32.902.554 de euro.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Amintim că proiectul de buget a făcut obiectul unui număr de cinci dezbateri publice, la care locuitorii Mioveniului au venit cu propuneri și sugestii.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90