Donaris 930 x 122

Bugetul Pitestiului, adoptat in comisiile Consiliului Local

clComisiile de specialitate ale Consiliului Local au aprobat bugetul pentru anul in curs. Conform datelor oficiale, bugetul din 2011 este la nivelul celui din 2007, din cauza crizei economice si financiare care a dat peste cap veniturile de la bugetul central si mai ales din impozitul pe venitul global.

Marti, 8 februarie, are loc una dintre cele mai importante sedinte ale Consiliului Local din anul in curs, si anume sedinta in care va fi aprobat bugetul. Este vorba de o suma totala de circa 280 de milioane de lei, din care pentru dezvoltarea municipiului s-au alocat 39.298.000 de lei (pentru investitii).

Comisiile de specialitate ale Consiliului Local au adoptat deja forma propusa de conducerea Primariei pentru buget, inclusiv utilizarea excedentului din anii anteriori in suma totala de 12,6 milioane de lei. Banii vor fi utilizati pentru finantarea deficitului sectiunii de dezvoltare a bugetului pentru anul 2011.

Desi in comisii bugetul a fost atent analizat, este de asteptat ca discutiile din plen sa fie multe si destul de aprinse, având in vedere importanta subiectului. Ramâne de vazut, astfel, daca vor mai fi adoptate amendamente la buget. Pe de alta parte, a fost aprobata si schema de personal a Primariei.

In total, este vorba de 221 de angajati permanenti pentru care a fost alocat un fond total de salarii in suma de 4,6 milioane de lei. Anul trecut au avut loc disponibilizari si restructurari, ajungandu-se la o reducere de 60 de posturi din organigrama cu care a inceput municipalitatea anul 2010.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3