Donaris 930 x 122

autobuze

CĂLĂTORI PUBLITRANS NEMULȚUMIȚI. CE RECLAMĂ

Călători Publitrans nemulțumiți. Mai mulţi piteșteni semnalează că programul de funcţionare la tonetele de vânzare a biletelor şi a abonamentelor de autobuz este redus, la orele serii majoritatea tonetelor fiind închise.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

De asemenea, piteștenii reclamă că nici automate de bilete nu există peste tot acolo unde ar fi nevoie, cum este cazul zonei Gară Sud.

Conducerea administraţiei locale susţine, însă, că programul tonetelor de vânzare a biletelor și a abonamentelor este ajustat corespunzător, pe baza studiilor raportate la fluxul numărului de călători din incinta staţiilor. „Procurarea biletelor de călătorie în afara programului de funcţionare se poate face de la agenţii economici aflaţi în apropierea acestora”, precizează municipalitatea.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

De exemplu, potrivit sursei citate, pentru punctul de vânzare Gară Sud sunt doi agenţi economici în apropierea staţiei, pe sensul Centru – Prundu (sensul opus), și un agent economic vis-a-vis de staţia menţionată care vând tichete de autobuz.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90