New Profesional Consult 930 x 122

coral impex

CAMPANIE DE DEZINSECŢIE, DEZINFECȚIE ȘI DERATIZARE ÎN MIOVENI

În perioada 23-28 septembrie 2019 în Mioveni se vor efectua servicii de dezinsecţie și dezinfecție pe domeniul public al oraşului, în scările de bloc (subsol și casa scării), în gospodării individuale, pe platformele pentru colectarea deșeurilor, în instituții de învățământ și clădiri ale instituțiilor publice.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Produsele folosite se găsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupele Xn ( gr.III), respectiv Xi (gr.IV) de toxicitate.

Administrația locală atenționează locuitorii orașului să supravegheze cu atenţie copiii şi animalele de companie pentru a nu intra în raza de acţiune a aparatelor, deoarece contactul repetat şi prelungit al substanţelor cu pielea şi ochii poate cauza iritaţii.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Totodată, se face apel către asociaţiile de locatari/proprietari să permită accesul agenților DDD în subsolul blocurilor în zilele de 23, 24 și 25 septembrie.

De asemenea, proprietarii de gospodării de pe raza orașului sunt rugați să permită accesul agenților DDD în zilele de 25, 26, 27 și 28 septembrie, astfel încât aceștia să se poată efectua serviciile de deratizare.

Apicultorii sunt atenționați ca în perioada menţionată să ia toate măsurile în vederea protejării familiilor de albine. În caz contrar, Primăria orașului Mioveni şi S.C. Coral Impex S.R.L. (firma care va desfășura acțiunea de dezinsecţie, dezinfecție și deratizare) sunt absolvite de orice responsabilitate.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acestor servicii, perioada de efectuare a dezinsecţiei va fi prelungită până la o dată care va fi comunicată ulterior.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3