930×122 CAPRA 5

carmen salub

CARMEN SALUB, UN DIRECTOR ACTIV. PE FACEBOOK!

Carmen Salub, un director activ. Pe Facebook! Directorul Centrului Cultural Pitești, Carmen Elena Salub, s-a supărat că am criticat felul jalnic în care arăta un promo prin care instituția în fruntea căreia se află promova Simfonia Lalelelor 2018 (subiectul pe larg, AICI).

Citiți și: Dezbatere importantă la Centrul Cultural Pitești

Trecând peste lipsa de inspirație a celor de la Centrul Cultural Pitești, ne îndreptăm acum atenția către reacția promptă a directoarei Salub. Despre ce reacție este vorba? Carmen Salub ne ceartă pe Facebook pentru că ne facem treaba (spre deosebire de alții): ”Interesantă abordare! Spune muuuulte!”.

Întrebare pentru directoarea Centrului Cultural Pitești: ce vreți să insinuați? Este o abordare obiectivă, jurnalistică. Și da, spune multe despre modul în care dumneavoastră (nu) faceți cinste culturii piteștene.

Citiți și: Petrecerea continuă! Show de senzație în Lunca Argeșului

Carmen Salub continuă: ”Cât despre știrile pe care spuneți că doar le citesc, aflați că eu îmi exercit în continuare meseria de redactor, iar după organizarea evenimentelor (proiecte cultural-educative, simpozioane, dezbateri, lecturi publice, vernisaje ale unor expoziții de artă plastică, lansări de carte și de reviste, spectacole), consider normal să scriu texte referitoare la respectivele activități și împreună cu editorul de imagine să montăm materialele filmate, pe care ulterior le postăm la rubrica Centrul Cultural Tv a site-ului oficial al instituției (…), care constituie o veritabilă arhivă video a vieții culturale piteștene.

Știu, veți contesta orice și oricum, doar aveți ținte precise…” (click pe imagine pentru mărire):

Salub ne invită să ”aflăm” că își ”exercită în continuare meseria de redactor”. Dacă vă place atât de mult această meserie, angajați-vă la un ziar, revistă (culturală, că doar vă pricepeți!) de pe piața liberă sau fiți, pur și simplu, redactor al instituției, nu ocupați scaunul de director dacă este prea „înalt” pentru domnia voastră.

În fine, în continuarea pledoariei prin care încearcă să ne convingă că are o activitate foarte bogată, Carmen Salub înșiră o serie de ”atribuții”. Totul ar reprezenta ”o veritabilă arhivă video a vieții culturale piteștene”. Care viață culturală piteșteană la instituția pe care o conduceți? Repetăm, poate rețineți: dacă nu faceți față, ocupați-vă de altceva! Sau măcar cereți sfaturi de la cineva din domeniu care are rezultate vizibile!

Carmen Salub încheie „apoteotic”, susținând că noi, cei de la ePitești, vom contesta ”orice și oricum, doar aveți ținte precise…” Care ținte? Să prezentăm și să criticăm dintr-o bucată o neregulă sau o dovadă crasă de lipsă de profesionalism a unei instituții PUBLICE? Dacă știți alte ținte pe care le-am avea noi, spuneți-le! Vă ascultăm cu interes.

Până atunci, vă invităm să ”aflați” că activitatea dumneavoastră ar trebui să însemne cu totul și cu totul altceva decât a vă ofusca public pe Facebook atunci când semnalăm o realitate penibilă legată de activitatea Centrului Cultural sau a sări, tot pe Facebook, în apărarea șefului Ionică de la Primărie (amănunte, AICI).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90