New Profesional Consult 930 x 122

casa casatoriilor

CASA CĂSĂTORIILOR, UN NOU TERMEN. ALTĂ PĂCĂLEALĂ?

Casa Căsătoriilor, un nou termen. Altă păcăleală? Potrivit Primăriei Piteşti, lucrările de renovare a viitoarei Case a Căsătoriilor din Piteşti (din spatele Centrului Multifuncțional – fostul cinematograf „București”) vor fi gata, în sfârșit, în luna august a acestui an.

Citiți și: Exclusiv/Pitești: Polițist lovit cu piatra în cap, în spatele Primăriei

Lucrările vizează acum reabilitarea faţadei, procedură care a necesitat un aviz special de la Ministerul Culturii, dat fiind statutul de clădire de patrimoniu.

Este ultima etapă a investiţiilor în această clădire, cumpărată de Primăria Pitești de la Camera de Comerţ şi Industrie Argeş.

Citiți și: ULTIMA ORĂ! PRIMA CUNUNIE LA NOUA CASĂ A CĂSĂTORIILOR

Amintim că termenul inițial anunțat de conducerea Primăriei pentru darea în folosință a noii Case a Căsătorilor a fost 1 aprilie 2015. Au urmat și alte termene, asumate de conducerea Primăriei Pitești. Niciunul respectat. Subiectul pe larg, AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90