SMART KIDS 930X122

gavana

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU LOCUL DE JOACĂ DIN CARTIERUL TĂU

Ce se întâmplă cu locul de joacă din cartierul tău. Administraţia Domeniului Public (ADP) Piteşti va monta echipamente noi la mai multe locuri de joacă.

Citiți și: Pitesti. De neînchipuit unde a montat camera video. Vecinii, furioși!

Curtea de Apel Pitești a dat ieri o sentință prin care a deblocat procedura de achiziție a noilor echipamente. Procedura fusese blocată ca urmare a contestării în justiție a licitației pe care ADP a organizat-o în acest sens încă de anul trecut.

Potrivit directorului ADP Pitești, Mircea Branişte, noile echipamente vor fi montate la locurile de joacă după cum urmează: două seturi în cartierul Trivale (zona Frasinului), un set în Găvana 3, unul în Găvana 2, un altul în parcul de la Finanţele Publice, încă un set în cartierul Ceair (în Expo Parc) şi unul în zona străzii Livezilor, tot din cartierul Ceair.

Citiți și: Exclusiv. Durdui revine! Milionarul își încearcă norocul cu o nouă afacere în oraș

Mircea Braniște nu precizează, însă, când mai exact în acest an va fi înlocuit vechiul mobilier la locurile de joacă din zonele amintite. (Foto: noi echipamente la locul de joacă de pe Calea București din zona Școlii nr. 10 „Marin Preda”)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3