New Profesional Consult 930 x 122

calea depozitelor

CE SE PREGĂTEȘTE PENTRU FOSTA CENTURĂ A PITEŞTIULUI

Ce se pregătește pentru fosta centură a Piteștiului. Strada Calea Depozitelor din Piteşti (parte a fostei linii de centură a municipiului) ar urma să fie reabilitată. Când, încă nu se știe.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Cert este că Primăria a făcut un proiect în acest sens. Valoarea investiţiei, potrivit proiectului, este uriașă: 18.000.000 de lei, cu tot cu TVA. Tocmai pentru că suma este mare, Primăria a propus Guvernului să finanțeze investiția cu bani de la bugetul de stat (prin Programul Național de Dezvoltare Locală – PNDL). Rămâne de văzut când și ce va răspunde Executivul, prin Ministerul Dezvoltării Regionale condus de Sevil Shhaideh. Precizăm că termenul limită până la care Ministerul Dezvoltării Regionale așteaptă de la primăriile din întreaga țară proiectele pentru finanțare prin PNDL este mâine, 17 martie 2017.

La un moment dat, conducerea Primăriei vorbea despre posibilitatea accesării de bani europeni pentru reabilitarea acestei artere de circulație. Ideea a fost abandonată.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Calea Depozitelor este una dintre cele mai lungi străzi din Piteşti (de la Podul Viilor până la granița cu localitatea Bascov) şi are patru benzi, câte două pe fiecare sens. Nu a mai fost reabilitată de ani buni, astfel încât pe alocuri în asfalt au apărut găuri care pun în pericol participanţii la trafic.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90