Donaris 930 x 122

agroalimentare

CELE MAI PROFITABILE PIEŢE DIN PITEŞTI

Cele mai profitabile pieţe din Piteşti. Pieţele agroalimentare din Piteşti ale municipalităţii au „produs” în anul 2016 suma totală de 4,9 milioane de lei, reprezentând venituri din chirii, tarife şi utilităţi percepute de la comercianţi.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Cele mai mari venituri au fost generate, în ordine, de piaţa Ceair – 1,23 de milioane de lei, Târgul Săptămânal – 1,1 milioane de lei, piaţa Găvana – 914.000 de lei şi piaţa Trivale – 470.000 de lei.

La polul opus, cele mai mici venituri au fost în pieţele Traian – 191.000 de lei şi în Bazarul „Gheorghe Lazăr” – 170.000 de lei.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Pieţele Găvana şi Trivale vor intra în acest an într-un proces de reabilitare şi modernizare, în vreme ce pieţele Războieni şi Prundu ar putea fi chiar desfiinţate, deoarece nu sunt atractive pentru comercianţi. Pe de altă parte, autorităţile locale se pregătesc să deschidă şi o piaţă de gross în zona Bowling.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3