930×122 CAPRA 5

Arges

CHINEZII, INTERESAŢI DE PITEŞTI

Chinezii, interesaţi de Piteşti. O numeroasă delegaţie de chinezi – oameni de afaceri şi oficiali – a vizitat astăzi municipiul Piteşti.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Oaspeţii cu fost primiţi de conducerea judeţului şi a Primăriei Piteşti. Gazdele au prezentat oportunităţile de afaceri şi posibile parteneriate din Argeş şi Piteşti, în vreme ce partea chineză s-a arătat deschisă la colaborări.

Printre altele, primarul Cornel Ionică a subliniat că municipalitatea ar avea nevoie de sprijin financiar inclusiv chinezesc, dacă se poate, pentru realizarea unor proiecte cum ar fi un nou pod peste Argeş sau investiţii în viitorul parc industrial care va fi construit în zona Arpechim.

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

După vizita de la Primărie, oaspeţii chinezi au vizitat şi alte obiective din judeţul Argeş. O misiune diplomatică amplă din China se află în mai multe oraşe din România în prezent, iar Piteştiul este unul dintre cele şapte centre urbane vizate.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90