930 x122 grota rece

weed-shop

Consilierii anti-drog

Consilierii locali din Pitesti devin promotori anti-etnobotanice. Ei vor trebui sa faca propaganda in scoli si sa urmareasca modul in care se aplica o hotarare a Consiliului Local privind interzicerea comercializarii de produse etnobotanice.

Consiliul Local al municipiului Pitesti a adoptat, in ultima sedinta ordinara din acest an, un proiect de hotarâre privind interzicerea comercializarii de produse etnobotanice pe raza localitatii.

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, a spus ca nu intelege de ce la nivel national nu se realizeaza cadrul legislativ necesar inchiderii magazinelor de vise, municipalitatea având dificultati din acest punct de vedere in incercarea de a lupta impotriva flagelului etnobotanicelor.

Consilierul local Nicolae Zarnescu (PSD) a reusit sa introduca in textul hotarârii finale si un amendament care ii obliga pe consilierii locali – membri ai Consiliilor de Administratie de la scolile din oras – sa promoveze proiectul in unitatile scolare si sa si urmareasca punerea sa in aplicare.

Zarnescu a subliniat faptul ca succesul acestui proiect depinde foarte mult de modul de aplicare a hotarârii, insistând in acest sens pe cresterea rolului jucat de consilieri.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90