Donaris 930 x 122

mobilitate urbană

CONTRACT URIAŞ PENTRU PITEŞTI. SCHIMBĂRI MAJORE

Contract uriaş pentru Piteşti. Schimbări majore. Săptămâna viitoare ar urma să fie semnat în Bucureşti un contract important pentru municipiul Piteşti. Este vorba despre contractul cu finanţare europeană pentru Planul de Mobilitate Urbană.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Documentaţia, potrivit municipalității, este gata, iar contractul va fi semnat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene. Valoarea investiţiilor prevăzute în acest Plan se ridică la 38 de milioane de euro.

În cadrul Planului sunt prevăzute următoarele investiții: cumpărarea a circa 40 de autobuze ecologice pentru Publitrans; modernizarea a 100 de staţii de autobuz; achiziţionarea şi montarea a 130 de camere video de supraveghere pentru principalele artere de circulaţie din municipiu; introducerea unui sistem de management inteligent al traficului și introducerea în autobuze a unui sistem de taxare electronică.

Citiți și: Pitești: Publitrans angajează! Toate detaliile, AICI

Programul ar urma să fie derulat la anul.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90