SMART KIDS 930X122

blocuri

CONTROALE MASIVE LA BLOCURI ÎN PITEŞTI

Controale masive la blocuri în Piteşti. Conducerea Primăriei Piteşti a decis să înceapă, prin Corpul său de control şi Poliţia Locală, o serie de controale la garajele care ocupă domeniul public.

Citiți și: Breaking: Este „nebunie” pe Autostrada A1, Pitești – București

Motivul? La Primărie au ajuns mai multe sesizări potrivit cărora o parte dintre garaje sunt folosite în alte scopuri decât cel normal. Conform reclamațiilor, maşinile proprietarilor stau parcate în faţa blocurilor, în timp ce garajele au fost transformate în depozite de materiale sau chiar în magazine.

În urma verificărilor și a eventualelor nereguli depistate, municipalitatea va stabili cine va mai beneficia de prelungirea contractului de închiriere pentru garaje şi care contracte vor fi reziliate pentru nerespectarea obligaţiilor asumate (schimbarea destinaţiei).

Citiți și: Vestea momentului de la Publitrans! Acum s-a anunțat!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3