Donaris 930 x 122

ion georgescu

COPII ÎN VIZITĂ LA PRIMAR. CE I-AU CERUT

Copii în vizită la primar. Primarul și viceprimarul Mioveniului, Ion Georgescu și, respectiv, Aurel Costache, au fost „convocați” de urgență într-o „ședință extraordinară” de către elevii clasei I-C de la Școala Generală „Liviu Rebreanu” din oraș.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

 

Printre altele, elevii le-au cerut edililor înființarea în Mioveni a unui Centru de știință pentru copii și amenajarea unui parc de joacă exclusiv pentru Kendama.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Alături de alte sugestii, propunerile, cu ajutorul cadrelor didactice, vor fi înaintate în scris către Primărie în zilele următoare.

Întâlnirea cu primarul și viceprimarul Mioveniului a făcut parte dintr-un exercițiu util și interactiv despre administrația publică, exercițiu prezentat elevilor cu ocazia programului „Școala altfel”.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3