930 x122 grota rece

ionica

Cornel Ionica insista pentru reluarea ridicarii masinilor parcate neregulamentar

Viceprimarul Ionica spera sa se reia cat mai rapid activitatea de parcare a masinilor parcate neregulamentar. Activitatea a fost stopata in momentul in care Politia Rutiera Pitesti a invocat o serie de neclaritati juridice legate de ridicarea masinilor parcate neregulamentar in municipiul resedinta de judet, motiv pentru care politistii nu au mai acordat asistenta necesara.

Activitatea de ridicare a masinilor parcate in alte zone decat cele permise in Pitesti a fost efectuata de firma lui Constantin Scarlat, CNCD. Scarlat a castigat licitatia organizata de Primarie iar acum nu poate decat sa asiste neputincios cum utilajele care l-au costat bani frumosi stau trase pe dreapta in loc sa produca, la randul lor, bani.

In acest context, dar mai ales invocand „haosul” care domneste pe strazi de cand nu se mai ridica masinile, Cornel Ionica, viceprimar al municipiului Pitesti, ne-a declarat ca spera ca in cel mai scurt timp sa fie reluata activitatea CNCD de ridicare a masinilor parcate neregulamentar.

 

Conform spuselor lui Ionica, autoritaţile asteapta semnarea unui protocol in acest sens care ar urma sa fie incheiat cu Poliţia Rutiera. Protocolul a fost deja aprobat in Consiliul Local. „Peste tot in ţara se procedeaza la ridicarea masinilor parcate neregulamentar. La noi au fost unele probleme juridice ridicate de Poliţie, dar speram ca ele sa se fi rezolvat. Toate strazile sunt acum inţesate de masini care sunt parcate neregulamentar si care nu au ce cauta acolo, iar soferii ii si bruscheaza pe agenţii Poliţiei Comunitare care le spun sa se puna in miscare sau vor sa ii amendeze. Este nevoie ca Poliţia Rutiera sa ne asiste in aceste demersuri cat mai repede”, ne-a declarat Cornel Ionica.

 {loadposition inside}

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90