930 x122 grota rece

blocul b21

COŞMAR ÎN PRUNDU

Coşmar în Prundu. Piteștenii din blocul B21 din cartierul Prundu reclamă Primăriei că trăiesc seară de seară un adevărat coşmar, mai ales odată cu venirea verii.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

Oamenii solicită municipalității să ridice din imediata vecinătate a blocului un foişor, o masă de tenis şi două bănci, care au devenit zonă predilectă de întâlnire a unor tineri care se comportă necivilizat.

„Lângă acest foişor este o mizerie de nedescris din cauza faptului că se strâng golani din tot oraşul, care stau să bea, mănâncă seminţe şi fac gălăgie.”, se plâng locatarii, unii dintre ei având şi copii mici, care nu pot dormi din cauza zgomotului. „Gălăgia se prelungeşte până la ora 2 din noapte!”, afirmă oamenii.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Invităm, la rândul nostru, Poliția Locală să își intensifice rondurile de seară și de noapte în zona respectivă și să îi amendeze pe cei care tulbură liniștea și ordinea publică. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90