EcoMoto 930×122

simfonie

Criza loveste Simfonia Lalelelor

Simfonia Lalelelor, editia a 33-a, sta sub semnul crizei. Din cauza constrangerilor bugetare, Simfonia multe din elementele care in anii trecuti au oferit sarea si piperul evenimentelor nu vor mai avea loc. Debutul manifestarilor are loc vineri, 16 aprilie, incheierea editiei fiind programata pentru 18 aprilie.

Balul Simfoniei, acolo unde invitatii si participantii la Simfonie erau desfatati an de an de autoritatile din Pitesti cu o masa copioasa si cu un program artistic sustinut, nu va mai avea loc. In schimb, invitatii vor participa la o cina restransa. De asemenea, show-ul aviatic din debutul Simfoniei, cu care pitestenii se obisnuisera, a fost scos din program. In plus, spectacolele din zona centrala a Pitestiului nu vor mai avea cap de afis nume mari ale show-biz-ului românesc, ci trupe locale.

Tot pentru a face economii, autoritatile au reusit sa convinga o firma din Bucuresti, Euromex, sa ofere o sponsorizare sub forma unui foc de artificii.

Colac peste pupaza, Parada Florilor, programata sa aiba loc vineri cu incepere de la ora 10,30 pe traseul Primarie – piata Milea, ar putea fi anulata din cauza conditiilor meteo, pentru a-i proteja pe cei circa 1 500 de copii de la 70 de unitati scolare care s-au inscris pentru acest eveniment.

Pentru a-si scoate cumva parleala, municipalitatea a dat frau liber comerciantilor care vor sa vanda produse la Pitesti. Peste 180 de comercianti vor vinde flori in piata Milea, dar si unelte si utilaje pentru gradinarit, in vreme ce 280 de comercianti vor vinde in piata Primariei produse alimentare si de artizanat.

{loadposition inside}

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90