930×122 CAPRA 5

negru vodă

CRIZA PARCĂRILOR. PRIMĂRIA A GĂSIT TEREN

Criza parcărilor. Primăria a găsit teren.

Citiți și: Primarul, salariu de „baștan” într-o localitate minoră din Argeș! Aproape 2000 €

Prin Hotărâre de Consiliu Local, un teren din cartierul Negru Vodă a fost declarat de utilitate publică pentru amenajarea aici a unei noi parcări.

Primăria Pitești invocă faptul că numărul maşinilor este în continuă creştere, în timp ce posibilităţile de amenajare de noi locuri de parcare sunt limitate. În plus, mai toate proiectele pentru amenajarea de parcări noi etajate (la blocul Fortuna, la Şcoala 14, la Spitalul de Pediatrie și la Poşta Veche din cartierul Craiovei) au fost abandonate pentru că s-au lovit de opoziţia locatarilor din zonele respective.

Citiți și: A crescut amenda pentru staționare neregulamentară!

În aceste condiţii, susține Primăria, singura soluţie este amenajarea de parcări la sol, acolo unde există această posibilitate (multe terenuri au fost retrocedate şi nu mai pot intra în discuţie pentru investiţii publice). O astfel de zonă este şi un spaţiu din zona străzii Constantin Stătescu din cartierul Negru Vodă (610 mp), spațiu aferent blocurilor C4 şi C5. Municipalitatea nu precizează termenele de execuție și nici numărul de locuri pe care îl va avea viitoarea parcare.

Investiţiile de acest gen vor continua în măsura în care vor fi identificate și alte terenuri libere, anunță municipalitatea. (Foto: descriptiv) 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA