New Profesional Consult 930 x 122

asfaltare_pod_viilor2

Cum arunca ADP-ul banii pe geam: azi asfalteaza, maine decoperteaza, iar asfalteaza…

Criza mare, dar se pare ca nu pentru toata lumea. Dupa ce ni s-a transmis ca au folosit aceleasi substante impotriva poleiului de ne-am trezit din nou cu gropi in asfalt, sau ca nu au suficient personal si masini ca sa ridice zapada si prin cartiere, evident, din lipsa de bani, cum a dat soarele, cum copilasii de la ADP s-au reapucat sa se joace in…asfalt. Ase face poate explica modul absolut haotic in care se asfalteaza si se decoperteaza aproape zi dupa zi, in zona Nord a Pitestiului. In cateva zile, gropile au fost plombate pe strada spre Bascov. Degeaba insa, pentru ca muncitorii s-au apucat sa taie si sa decoperteze asfaltul proaspat asternut, culmea, pentru a turna un nou strat de asfalt! De ce? Ete de aia, pentru ca pot!
De putut asa mult, cei de la ADP sigur nu pot totusi, doar vor sa ne pacaleasca. Nu de alta, dar de mai bine de doua luni se tot chinuie sa reabiliteze covorul asfaltic din intersectia de la Podul Viilor si pe podul peste raul Arges.
asfaltare_pod_viilor1Daca peste pod, le dam cu indulgenta motivatii- variatii de temperatura si chiar de precipitatii- ar fi interesant sa explice cineva de ce naiba pe o  portiune de 200 de metri, dureaza o luna ca sa se toarne o roaba de asfalt. Si daca flegmau, terminau mai repede. Deocamdata insa, nu s-a asfaltat decat o brazda. Iar toata intersectia a ramas jupuita. Pana cand? Pana la Simfonia Lalelelor, evident, ca orasul trebuie sa arate ca o…floare atunci, doar vin oficialitati!
Nota bene: Aceste fotografii au fost realizate joia trecuta, adica acum o saptamana. De atunci si pana acum, singurul asfalt turnat in zona a fost cel care a picat din autospecialele care transportau bitum in alte parti ale orasului sau judetului.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3