EcoMoto 930×122

termoficare_debransare

Datornicii Termoficarii vor fi debransati cu Politia

Pitesti. 21 martie 2010.
De maine, Serviciul Public de Termoficare Pitesti va incepe marea debransare! Asociatiile de proprietari si agentii economici, in total peste 100 de clienti ai Termoficarii, care au datorii mai vechi de 30 de zile vor fi debransati si chemati in instanta pentru recuperarea datoriilor. In prezent, la nivelul municipiului Pitesti doar 8 firme si doua asociatii sunt debransate de la sistemul centralizat de incalzire pentru datoriile acumulate.
Conducerea Serviciului Public de Termoficare anunta ca datoriile pe care le are de incasat atat de la asociatiile de proprietari cat si de la agentii economici din Pitesti sunt de peste 110.000 lei, majoritatea facturilor fiind emise de la sfarsitul anului trecut.
Desi s-a incercat medierea situatiei si esalonarea datoriilor, de cele mai multe ori angajatii Termoficarii nu au avut cu cine discuta, ba chiar au fost amenintati si li s-a refuzat accesul in sediile unor societati care urmau sa fie debransate. Astfel, de luni, 22 martie, angajatii Serviciul Public de Termoficare vor fi insotiti in deplasari de catre echipaje ale Politiei Comunitare pregatite sa intervina acolo unde datornicii se vor opune debransarii.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3