930 x122 grota rece

consiliul local

DECIZIE IMPORTANTĂ ÎN MIOVENI

Decizie importantă în Mioveni. Joi, 31 august 2017, de la ora 17, se va desfășura o şedinţă publică ordinară a Consiliului Local Mioveni.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Printre altele, pe ordinea de zi se află aprobarea cofinanțării pentru reabilitarea termică a unor clădiri ale Liceului Tehnologic Construcții de Mașini (clădirea principală, atelierul școlar și sala de sport), pentru construirea unui nou corp de clădire la grădinița „Campionii” și pentru construirea noului Spital Orășenesc.

De asemenea, va fi supusă dezbaterii și votului aprobarea extinderii conductei de distribuție de gaze naturale de pe strada Egalității.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Un proiect important de pe ordinea de zi este stabilirea impozitelor și taxelor locale în Mioveni pentru anul 2018. Amănunte despre nivelul dărilor locale pentru anul viitor în orașul constructorilor de automobile, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3