SMART KIDS 930X122

debransare

DECIZIE PENTRU PITEȘTENII DE LA BLOC. S-A VOTAT REGULAMENTUL

Decizie pentru piteștenii de la bloc. S-a votat regulamentul. Consiliul Local Pitești a aprobat astăzi, în urmă cu putin timp, regulamentul valabil în anul 2017 pentru debranșarea de la sistemul centralizat de termoficare. Practic, este același regulament ca cel de anul trecut. Nu au survenit schimbări.

Citiți și: Pitești. Primăria reacționează: Amendă 5000 de lei!

Cererile pentru debranșare vor putea fi depuse la SC Termo Calor Confort SA începând din data de 6 iunie și până cel mai târziu pe 16 august 2017.

Potrivit regulamentului, ca și până acum, debranșarea este interzisă dacă în bloc nu s-au făcut deloc debranșări sau dacă blocul a fost declarat zonă unitară de încălzire (adică mai mult de 51% dintre apartamente sunt branşate la sistemul centralizat de termoficare). De asemenea, dacă nu se asigură o sursă alternativă de încălzire debranşarea nu este posibilă.

Citiți și: Dispare un beneficiu important pentru mii de piteșteni!

Este nevoie de mai multe documente pentru a se ajunge la debranşare, după cum urmează: acordul autentificat al vecinilor (atât de pe verticală, cât şi de pe orizontală); acordul scris al asociaţiei de proprietari (exprimat prin hotărâre a Adunării Generale); adeverinţa eliberată de asociaţia de proprietari din care să rezulte plata la zi a facturilor la energia termică; referatul tehnic emis de SC Termo Calor Confort SA și documentaţia de reconsiderare a instalaţiei de energie termică, aprobată de SC Termo Calor.

Tariful de deconectare este de 200 de lei, iar pentru fiecare calorifer se percepe o taxă de 50 de lei, inclusiv TVA. Amenda pentru debranșarea fără aviz este de 250 de lei.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90