Donaris 930 x 122

direcția de asistență socială

DIRECŢIA DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ PITEȘTI ÎȘI MUTĂ SEDIUL

Direcţia de Asistenţă Socială Pitești își mută sediul. Instituția va avea un nou sediu la parterul blocului D5B de pe bulevardul Republicii, nr. 117B.

Citiți și: Salarii mai mari la Direcția de Asistență Socială Pitești! Directorul, 13.836 de lei

Spațiul, de 402,73 de mp, va fi transmis din administrarea Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești (serviciu al Primăriei) în administrarea Direcției.

Protocolul de predare-primire va fi încheiat în termen de 30 de zile de la adoptarea astăzi, într-o ședință extraordinară a Consiliului Local, a unui proiect de hotărâre care prevede transmiterea spațiului din administrarea SPEP în administrarea Direcției de Asistență Socială a Municipiului Pitești. Primăria va anunța din timp data de la care Direcția va funcționa în noul sediu.

Citiți și: Patimile unui părinte și lacrimile unui copil la FC Argeș

Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești s-a ocupat de amenajarea spațiului, spațiu cu o valoare de inventar de 1.094.000 de lei.

În prezent, Direcţia de Asistenţă Socială funcţionează într-un spaţiu închiriat în clădirea în care se află şi Inspectoratul Județean în Construcţii Argeş, pe bulevardul I.C. Brătianu, în vecinătatea Business Forum și a fostului restaurant Colibri (foto).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3