(GALERIE FOTO) DISPECERAT NON-STOP ÎN MIOVENI | ePitesti
Upit 930 x 122

mioveni

(GALERIE FOTO) DISPECERAT NON-STOP ÎN MIOVENI

Dispecerat non-stop în Mioveni. Pe străzile din Mioveni nu au apărut blocaje şi nu s-au înregistrat evenimente rutiere cauzate de condiţiile meteorologice nefavorabile.

Citiți și: MIOVENI: CELE MAI FRUMOASE SPORTIVE (GALERIE FOTO)

Potrivit conducerii Primăriei, utilajele de deszăpezire au intervenit pentru a degaja carosabilul încă din cursul nopţii. În total, au acționat 30 de utilaje de deszăpezire, stocurile de material antiderapant fiind de 250 de tone de sare, 2.000 de mc de nisip, 30 de tone de clorură de calciu (granule) şi 500 de kg de inhibitor. Acestea sunt pentru curățarea carosabilului, a trotuarele și a zonelor care aparțin domeniului public. Și la această oră, precizează Primăria, pe străzile oraşului utilajele sunt în plină acţiune.

Reamintim că procedura de deszăpezire în Mioveni este asigurată de Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni și S.C. Construcţii Reparaţii Mioveni SRL. Primăria menționează că acțiunea de deszăpezire a bulevardului Dacia, care este drum național, se face de către Secția Drumuri Naționale – Argeș.

Citiți și: ANGAJAȚII PRIMĂRIEI MIOVENI, AȘA CUM NU I-AI MAI VĂZUT! (GALERIE FOTO)

Orice problemă referitoare la deszăpezirea în oraş poate fi semnalată la dispeceratul non-stop de la SC S.Ed.C Mioveni (număr de telefon: 0348/457.102) sau la Primărie (număr de telefon: 0348.455.999). Cetăţenii sunt rugaţi să apeleze la aceste numere pentru a anunţa unde sunt probleme.

New Profesional Consult-555×222
Posada 570×90