930 x122 grota rece

brasov

DRUM IMPORTANT DIN ARGEȘ: VESTE PROASTĂ PENTRU ŞOFERI

Drum important din Argeș: Veste proastă pentru şoferi. Este vorba despre DN 73 Piteşti – Braşov. Şoferii – deloc puţini! – care circulă pe ruta Piteşti – Câmpulung Muscel – Braşov şi retur au parte de o veste neplăcută din partea Companiei Naţionale de Investiţii în Infrastructura Rutieră.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Conform companiei, din diverse motive, drumul, care ar fi trebuit să fie gata deja, va continua să fie în lucru şi la anul. Până acum au fost realizate cam 30% dintre lucrările programate! Între timp, şoferii trebuie să suporte un trafic infernal, echipamente de lucru în carosabil şi cozi la semafoarele montate peste tot pe traseu.

Motivele pentru care lucrările se prelungesc sunt legate de necesitatea obţinerii unor avize de mediu şi de efectuarea unor noi proceduri de expropriere pe traseul drumului.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

Valoarea proiectului este de 276 de milioane de lei, bani de la bugetul de stat. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90