Donaris 930 x 122

elevi

copii_mere

DUPĂ LAPTE ŞI CORNURI, ÎN ŞCOLILE DIN ARGEŞ VIN ȘI MERELE

Pe lângă „Laptele şi cornul”, în unitățile de învățământ din judeţul Argeş se desfăşoară şi programul „Mere în şcoli”.

Citiți și: Sprijin în Educație: Se dau bani pentru acești elevi și studenți

În acest sens Consiliul Judeţean a demarat procedurile de licitaţie în vederea desemnării firmei care va asigura furnizarea fructelor pentru elevi. Bugetul pentru acest program aferent anului şcolar 2014-2015 este de 1.250.000 de lei.

Distribuirea gratuită a merelor pentru elevi este un program comunitar menit să încurajeze consumul de fructe în şcoli şi să promoveze formarea de obiceiuri alimentare sănătoase şi prevenirea diferitelor afecţiuni de sănătate (diabet, boli cardiovasculare şi obezitate infantilă). De asemenea, programul cuprinde şi măsuri adiacente distribuirii de mere, care constau în activităţi extraşcolare desfăşurate de profesori şi elevi: concursuri tematice, achiziţionarea de unelte şi ustensile destinate agriculturii/pomiculturii și vizite la staţiuni pomicole de cercetare sau la muzee.

Citiți și: Schimbare importantă în școli!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3