E FOAME DE BANI LA PUBLITRANS! | ePitesti
Posada 930 x 122

autobuze

E FOAME DE BANI LA PUBLITRANS!

E foame de bani la Publitrans! Municipalitatea Piteşti a decis să dea Publitransului (societatea sa de transport public de călători) bani în plus faţă de bugetul care i-a fost aprobat la începutul anului.

Citiți și: CONTRACT URIAŞ PENTRU PITEŞTI. SCHIMBĂRI MAJORE

Publitrans motivează că are nevoie de fonduri suplimentare pentru că au crescut costurile cu reparaţiile unor autobuze mai vechi (MAZ-urile reprezintă aproape 18% din flota societății, iar acestea au o vechime de peste 15 ani), dar şi pentru a finanța unele investiţii care ar trebui urgent realizate la sediul său de lângă parcul Lunca Argeşului.

Din punct de vedere al investițiilor, Publitrans, conform unei adrese pe care conducerea societății a înaintat-o Consiliului Local, are nevoie de o suplimentare de fonduri pentru: reparaţii capitale şi modernizarea halei de întreţinere a autobuzelor, înlocuirea pompei de carburanţi (care este foarte veche, modelul fiind ieşit de pe piaţă, nemaigăsindu-se piese de schimb) şi pentru modernizarea birourilor din sediu, deoarece spaţiile nu au mai fost igienizate din anul 2000.

Citiți și: SURPRIZĂ! CE SE PREGĂTEȘTE LA PUBLITRANS

Consiliul Local dă anual pentru Publitrans şi o subvenţie de 24.000.000 de lei pentru acoperirea costurilor de operare.

Posada 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066