930×122 CAPRA 5

autobuze

E FOAME DE BANI LA PUBLITRANS!

E foame de bani la Publitrans! Municipalitatea Piteşti a decis să dea Publitransului (societatea sa de transport public de călători) bani în plus faţă de bugetul care i-a fost aprobat la începutul anului.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Publitrans motivează că are nevoie de fonduri suplimentare pentru că au crescut costurile cu reparaţiile unor autobuze mai vechi (MAZ-urile reprezintă aproape 18% din flota societății, iar acestea au o vechime de peste 15 ani), dar şi pentru a finanța unele investiţii care ar trebui urgent realizate la sediul său de lângă parcul Lunca Argeşului.

Din punct de vedere al investițiilor, Publitrans, conform unei adrese pe care conducerea societății a înaintat-o Consiliului Local, are nevoie de o suplimentare de fonduri pentru: reparaţii capitale şi modernizarea halei de întreţinere a autobuzelor, înlocuirea pompei de carburanţi (care este foarte veche, modelul fiind ieşit de pe piaţă, nemaigăsindu-se piese de schimb) şi pentru modernizarea birourilor din sediu, deoarece spaţiile nu au mai fost igienizate din anul 2000.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Consiliul Local dă anual pentru Publitrans şi o subvenţie de 24.000.000 de lei pentru acoperirea costurilor de operare.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90