930 x122 grota rece

autobuz

E OFICIAL! NOI LINII DE AUTOBUZ ÎN PITEȘTI

Noi linii de autobuz în Piteşti. Potrivit unui proiect oficial dezbătut public în această dimineață la Primărie, administrația locală are în vedere instituirea în Pitești a unor noi trasee de transport public de călători care să fie deservite de Publitrans, societatea municipalității.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Noile trasee (linii) de autobuz propuse sunt următoarele:

-Trivale – Calea Depozitelor

Citiți și: Pitești: Publitrans angajează! Toate detaliile, AICI

-Războieni – Exerciţiu – Craiovei – Calea Depozitelor

-Războieni – Gară – bulevardul I.C. Brătianu – Calea Bucureşti – Calea Depozitelor.

Instituirea noilor trasee este inclusă în planul de mobilitate urbană care include măsuri de materializat până în anul 2023 și pentru concretizarea cărora autorităţile locale speră să obţină fonduri europene. Rămâne de văzut când vor apărea viitoarele noi linii de autobuz.

Planul de mobilitate urbană prevede, printre altele, cumpărarea de noi autobuze, modernizarea staţiilor de călători și introducerea unui sistem de taxare electronică pe autobuze şi a unui sistem de management inteligent al traficului rutier (semafoare „inteligente” şi sistem de monitorizare video pe străzile importante).

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA