930 x122 grota rece

consiliul local pitești

E OFICIAL! VESTE MULT AŞTEPTATĂ ÎN TRIVALE

Veste mult aşteptată în Trivale. În şedinţa în plen de astăzi a Consiliului Local Pitești, care va începe la ora 15, va fi aprobată şi cofinanţarea din partea municipalității a unui proiect mult așteptat în cartierul Trivale: extinderea şi modernizarea Şcolii Gimnaziale nr. 13 „Mircea cel Bătrân”.

Citiți și: Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

Consiliul Local va vota o cofinanțare de 2.000.000 de lei, adică procentul de 11% din investiția totală pe care trebuie să îl asigure municipalitatea.

Banii li se vor adăuga celor 17.500.000 de lei primiți de la Guvern prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

Citiți și: Polițiștii, sancțiuni pe bandă rulantă, pe Trivale!

Proiectul vizează reabilitarea construcţiilor existente (inclusiv din punct de vedere termic) şi construirea unui nou corp de clădire cu săli de clasă și a unui alt corp de clădire cu laboratoare şi terenuri de sport. Extinderea este cerută de părinți, cererea fiind mare (aici învaţă deja 1.400 de copii).

Odată asigurată finanțarea, municipalitatea va putea trece la organizarea licitației pentru desemnarea constructorului. Ca intenție inițială, materializarea investiției este prevăzută pentru perioada 2017-2023, dar termenele exacte de execuție vor fi stabilite după desemnarea constructorului.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90