NOR CURIER 930X122

primaria pitesti

E OFICIAL! VESTEA MULT AȘTEPTATĂ LA ”ZINCA GOLESCU”

E oficial! Vestea mult așteptată la ”Zinca Golescu”. Municipalitatea piteșteană a anunțat în urmă cu puțin timp că mâine, 11 octombrie 2017, vor începe lucrările pentru montarea unui semafor cu buton la trecerea de pietoni de pe strada Egalităţii din fața Colegiului Național ”Zinca Golescu”.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Administrația Domeniului Public (ADP) Pitești anunțase încă din luna mai că va fi luată această măsură. La momentul respectiv, însă, ADP Pitești preciza că lucrările vor fi realizate cel târziu în luna august a acestui an. Subiectul pe larg, AICI.

Măsura, așteptată de mult timp de elevii și profesorii renumitei instituții de învățământ, ar urma să limiteze considerabil riscul producerii unor accidente rutiere în zonă, în special în orele de vârf, atunci când traversarea trecerii de pietoni reprezintă o adevărată ”aventură”. Publicația noastră a atras atenția în repetate rânduri asupra pericolului. Detalii și imagini, AICI.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Pe de altă parte, municipalitatea a mai anunțat că astăzi se execută lucrări pentru amenajarea unei treceri de pietoni denivelată pe strada Decebal în faţa Colegiului Tehnic ”Dimitrie Dima” din cartierul Războieni.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3