930×122 CAPRA 5

gura trivăii

EXCLUSIV! MĂSURĂ NOUĂ PENTRU ȘOFERI ÎN GURA TRIVĂII

Măsură nouă pentru șoferi în Gura Trivăii. Autorităţile locale din Piteşti vor să facă o schimbare în funcţionarea unor semafoare, considerând că astfel traficul rutier în zona vizată va fi mai fluent.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Într-un proiect care va fi supus dezbaterii și aprobării în Comisia de circulaţie a municipiului se propune „corelarea semafoarelor de la intersecţiile bulevardului Republicii cu strada Maternităţii şi străzii Dumbravei cu strada General Cristescu în aşa fel încât autovehiculele care au verde din direcţia străzii Maternităţii să traverseze ambele intersecţii pe culoarea verde.”

În acest fel, susțin autoritățile, s-ar elimina timpii morţi de aşteptare la semaforul din Gura Trivăii pentru şoferii care au trecut de intersecţia cu bulevardul Republicii.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Propunerea urmează să fie analizată şi, eventual, aprobată peste două săptămâni în Comisia alcătuită din reprezentanți ai Primăriei, ai Poliției Rutiere și ai Poliției Locale.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90