Donaris 930 x 122

limita de viteza

EXCLUSIV! PITEȘTI: SCHIMBARE MAJORĂ PE STRĂZILE CU ȘCOLI ȘI LICEE

Pitești: Schimbare majoră pe străzile cu școli și licee. Autorităţile locale propun, ca urmare a numeroaselor sesizări primite în acest sens de la profesori şi părinţi, o măsură importantă cu privire la traficul rutier în zona unităților de învățământ din Piteşti.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

Astfel, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a proximei şedinţe a Comisiei de circulaţie a municipiului, ar urma să fie instituită limită de viteză de 30 de km pe oră (faţă de 50 de km pe oră cât este în prezent) pe toate străzile din faţa grădiniţelor, a şcolilor gimnaziale şi a liceelor.

În acest fel se doreşte limitarea riscului producerii de accidente rutiere cu victime din rândul copiilor și al adolescenților.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Decizia va fi luată în curând de Comisia de circulaţie, comisie din care fac parte reprezentanţi ai Primăriei, ai Poliţiei Rutiere şi ai Poliţiei Locale, care va stabili și data de la care ar urma să fie instituită noua limită de viteză. (Foto: strada Armand Călinescu, în fața Colegiului Național I.C. Brătianu) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3