930 x122 grota rece

bradu

EXCLUSIV! PROIECT: UN NOU SENS GIRATORIU

Proiect: Un nou sens giratoriu. În curând va avea loc şedinţa periodică a Comisiei de circulaţie a Piteştiului, ocazie cu care va fi dezbătut un nou proiect pentru traficul rutier din municipiu.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Este vorba despre amenajarea unui sens giratoriu la intersecţia Căii Craiovei (drumul naţional către Craiova) cu drumul județean 659 spre comuna Bradu (aproape de Târgul Săptămânal).

Sensul giratoriu este intens solicitat de şoferi. Motivul? De multe ori aici se creează ambuteiaje generate de maşinile care aşteaptă să intre pe drumul judeţean către Bradu, în vreme ce altele încearcă să continue drumul spre Craiova sau, din contră, spre Piteşti.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Primăria spune că terenul pe care ar urma să fie amenajat sensul giratoriu nu aparţine Piteştiului. Va fi, deci, nevoie de un parteneriat cu Consiliul Judeţean Argeș şi Primăria Bradu pentru materializarea investiţiei. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90