930 x122 grota rece

Pitesti

EXCLUSIV! SCHIMBARE MAJORĂ ÎN TRAFICUL DIN PITEŞTI

Exclusiv! Schimbare majoră în traficul din Piteşti. Autorităţile locale din Piteşti sunt pe punctul de a face o schimbare importantă în ceea ce priveşte traficul pe mai multe artere de circulaţie din municipiu.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

Este vorba despre instituirea măsurii opririi interzise pe mai multe străzi importante. Străzile pe care ar urma să se introducă interdecţia sunt: Bulevardul Libertăţii din Trivale; bulevardul I.C. Brătianu din centru, pe tronsonul de la Prefectură la Institutul de Proiectări; strada Exerciţiu; strada Primăverii; Aleea Seneslau; pe aleea rutieră din spatele blocului Mobilux (aproape de fostul Centru de Calcul).

Şoferii care vor încălca interdicţia vor primi amenzi şi puncte penalizare. De asemenea, în viitorul apropiat maşinile oprite în zonele respective vor fi ridicate, deoarece primăria este pe punctul de a reînfiinţa serviciul de ridicare a maşinilor (procedura este în licitaţie publică).

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3