Donaris 930 x 122

consiliul local pitești

FACI GRĂTAR? O NOUĂ REGULĂ ÎN PITEȘTI

Faci grătar? O nouă regulă în Pitești.

Citiți și: Amenzi de până la 50.000 de lei pentru şoferii care încalcă această regulă!

Potrivit unui proiect de hotărâre care ar urma să fie aprobat astăzi de Consiliul Local, în Pitești făcutul grătarului pentru mititei şi pentru pregătirea oricăror alte alimente va fi interzis fără aprobare legală pe străzi, trotuare, alei, spaţii verzi sau în parcuri.

De asemenea, vor fi interzise grătarele în spațiile adiacente blocurilor de locuințe dacă acestea afectează mediul înconjurător, ordinea și liniștea publică.

Citiți și: Pitești. A început campania electorală pentru Primărie… Pe Facebook!

Proiectul prevede și amenzi pentru cei care nu vor respecta regula: de la 1.000 la 2.000 de lei pentru persoanele fizice și de la 1.500 la 2.500 de lei pentru persoanele juridice. Noua regulă, dacă va fi adoptată, ar urma să intre în vigoare pe 1 iunie 2017.

În Pitești, spre deosebire de orașul Mioveni de pildă, nu există zone de picnic special amenajate. Primăria ar avea în vedere amenajarea unor astfel de zone în parcurile Trivale și Ștrand. Până acum, însă, municipalitatea nu a stabilit nici perimetrele exacte și nici termenele de execuție a lucrărilor.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3